Mød mig i mørket

Der burde sidde løbesko på fødderne, men det gør der sjældent i disse mørke dage. I stedet finder man mig ganske ofte mageligt tilbagelænet med fødderne oppe.

Der burde sidde løbesko på fødderne, men det gør der sjældent i disse mørke dage. I stedet finder man mig ganske ofte mageligt tilbagelænet med fødderne oppe.

Hvis nogen undrer sig over, hvordan det går med løberiet, så forstår jeg det godt. Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet om det. Det går sådan, at jeg stadig løber, men jeg synes, det bliver sværere og sværere at komme af sted, nu hvor det er mørkt både før og efter fyraften. Derfor bliver turene de fleste uger blot til et par stykker i stedet for de tre, mit program fortæller mig, jeg ville have godt af.

Jeg har forsøgt at finde på løsninger, og en kær kollega forsøger at overbevise mig om, at jeg skal løbe om morgenen, før jeg tager på arbejde. Det gør hun nemlig selv, og hun synes tilsyneladende, at det er skønt. Jeg hører tydeligt lyden af hver en celle i min krop, der skriger nej, hver gang vi taler om det. Alene tanken om at skulle kravle ud fra den lune dyne for at iføre mig løbetøj og begive mig ud i mørket, fylder mig med væmmelse.

Jeg kan lige så godt være ærlig – det kommer aldrig til ske. I alt fald ikke så længe, at det er mørkt udenfor, når vækkeuret ringer.

Men hvad gør I andre? Hvordan finder I motivationen til at komme af sted i mørket?

Mød mig i mørket

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  1. Som jeg har skrevet til dig før, få en løbemakker og hvis du ikke kender nogen vil jeg gerne hjælpe dig til at komme ud og løbe om aften, jeg ved godt at du helst vil løbe selv, men prøv det andet alligevel, det kunne jo være at det var en aha oplevelse. :-)

  2. Hej igen
    Det med at have en aftale med en anden gør at man kommer fordi man har lavet en aftale med en anden person og det forpligter, har jeg selv erfaret på min egen krop og sjæl. Kom godt igennem mørket med løbet. :-)

  3. Hej Søren. Tak for dit tilbud. Jeg ved godt, at en løbemakker sikkert er løsningen på mit problem, men jeg foretrækker at løbe alene. Overvejer om det er en løsning at løbe på løbebånd i fitnesscenteret i disse mørke tider.