Nu med udvidet løbeprogram

blog1

Jeg har næsten færdiggjort mit løbeprogram, men jeg kan stadig ikke løbe de 5 kilometer, som jeg havde sat som mål, og med kun 3 træningsdage tilbage, så er det heller ikke realistisk, at det sker.

Det skyldes formentligt, at jeg løber så usædvanlig langsomt, men jeg har ikke tænkt mig at gøre noget ved tempoet, før jeg kan løbe de intervaller, jeg skal, uden blodsmag i munden og uden susen for ørerne.

Derfor har jeg bedt Henrik forlænge mit program, og det har han gjort. Og nu er jeg ved at få kolde løbefødder, fordi jeg kan se, at Henrik tror, jeg kan løbe 30 minutter med 3 korte pauser af et minut om blot 7 træningsgange. Det ser jeg ikke ske!

I dag har jeg for eksempel et nemt program. Gå 2 minutter, løb 3 minutter og gentag 2 gange. Gå så 2 minutter og løb 7 minutter og gentag 2 gange. Det er første dag med intervaller af 7 minutter, men jeg føler mig i topform, og tror på, at jeg kan klare det.

Henrik har forklaret mig, at han giver mig lettere træningspas ind imellem, for at jeg skal beholde motivationen undervejs og ikke give op, fordi hver træningsdag er hård. Og jeg er pjattet med de lette dage. Men det betyder jo også, at der kun er 5 træningsdage til, at jeg skal kunne løbe en halv time.

Alle dem, der tror, at jeg kan det til den tid, rækker hånden op!

Nu med udvidet løbeprogram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  1. Tror på du kan… har begge arme i vejret og klapper højlydt… go go go Bente ;-)

  2. Tak for opmuntringen og tilliden. Den vil jeg tage med mig, når jeg løber af sted senere i dag :-)

    • Fantastisk med så meget tiltro til mine løbeevner. Tak for det, Søren.