På æblerov: Fotografen kom højt til vejrs

vandret-vaelg
blogvandret
nilsvandret

I onsdags strålede solen over Østfyn, hvor fotografen og jeg besøgte Gårdmosteriet og deres æbleplantage. Lange, snorlige rækker af æbletræer stod på de 50 hektar land. Træerne struttede af flotte, røde og modne æbler.

På en god vandretur rundt mellem træerne tog fotografen en masse billeder. Af hænder, der plukker æbler, af ejeren Flemming, der inspicerer træerne. Og af Flemming på sin ATV, mens hunden Pippi løb ved siden af. Nogle billeder blev taget fra siden, andre i løb ved siden af ATV’en – og gennem rækkerne af æbletræer. Så kan smukke billeder til Samvirke også blive til.

Men fotografen ville gerne se det hele sådan lidt oppe fra. Så man for alvor kunne se de mange træer. Flemming fandt sin gaffeltruck og en trækasse frem. Fotografen hoppede op og blev løftet til vejrs, så vi kunne lave de flotteste oversigtsbilleder. Og de blev flotte.

Resultatet må du vente med at se, til vi bringer madsiderne om æbler.

På æblerov: Fotografen kom højt til vejrs

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 1. Helt ærligt må jeg tilstå historien og billedet med anvendelse af denne gaffeltruck tror jeg ikke man skal prale for meget med men i stedet sætte sig ind i reglerne om brug af samme ….

  Har i sin tid haft spørgsmålet inde på livet her ville et firma skifte flagsnord blot 1/3 oppe i højden i forhold til denne fotograf – et spørgsmål til Arbejdstilsynet … fortalte lige samme at det gjorde man ikke igen ….

  Det er FORBUDT FOR BØRN ……

  Jeg ville ikke reklamere med samme – Maritim fotograf ud i Nordjylland … her er meget skrappe regler om gaffeltruck og persontransport, hjælp til løft af samme etc.

 2. Ps: Var SAMVIRKES FOTOGRAF ved et uheld faldet ned …. og kommet til skade med det værst tænkelige resultat ….

  Er jeg bange for at det ville koste en krig for bladet for at give en fornuftig erstatning + i bøde for at tilsidesætte regler på området Personlift og gaffeltruck’s Jeg har taget Sikkerhedskursus indenfor Transport og Bygning …. man overtræder groft lovgivningen på området selv om det er fristende …

  Her gælder ikke undskyldning om manglende viden i brug af gaffeltruck … tvært om … !

  Det kan koste både ejer og SAMVIRKE et pænt erstatningsbeløb eller bøde for at tilsidesætte regler på området om anvendelse og brug af gaffeltruck jeg ville personlig skrue ned for blusset … :-/

  I øvrigt finder jeg det personligt tåbeligt det er en anden sag, netop på grund af faren for uheld … det ser smart ud men er det næppe … !

  Jeg vil da gerne forsvare mine indlæg men tror slet ikke dette er nødvendigt … FHV Sikkerhedsrepræsentant Aktiv Fotograf Frederikshavn – Keld Gydum