Nu går det stærkt!

Nu går det stærkt

Eller nej – det gør det faktisk ikke. Mit løbetempo lader stadig en del tilbage at ønske, og jeg bliver konstant overhalet af mine med-motionister og dræbersnegle. Til gengæld går det stærkt med at øge længden på de intervaller, jeg løber.

Nu løber jeg intervaller af 6 minutter, og inden jeg når at blinke med øjnene, skal jeg løbe 7 minutter af gangen. Jeg er faktisk overrasket over, at jeg klarer det, men det gør jeg. Ovenikøbet uden at være ved at omkomme. Henrik havde ret – jo længere intervallerne er, jo lettere bliver det at lægge minutter til.

Og så er jeg faktisk nået til et sted, der helt nyt for mig. Nemlig til det sted, for følelsen i kroppen, når jeg kommer hjem fra løbeturen, fuldstændig overskygger den tunge følelse, jeg har, når jeg løber. Jeg forstået stadig ikke de mennesker, der siger, at de elsker at løbe, men jeg forstår, hvis de elsker fornemmelsen i kroppen, når løbet er overstået. Jeg er faktisk ved at være helt afhængig af den følelse.

Jeg har altid hæftet mig ved, at løbere fortæller, at de får så pokkers meget energi af at løbe. Jeg har troet, at de mente, at de nærmest ikke havde ro bagi til at sidde stille. Det er jeg ikke ramt af endnu. Jeg sidder stadig ganske mageligt i min sofa og kan sidde der længe. Til gengæld kan jeg mærke, at jeg får et mentalt overskud af løbeturene. Jeg får smidt tunge tanker og tristhed af vejen og får blæst hjernen frisk. Sådan føles det i alt fald. Tænk at jeg nogensinde skulle nå dertil.

 

Nu går det stærkt!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  1. Hej Bente.

    Jeg ved at du på et tidspunkt kan lide at løbe og masser af energi når du kommer hjem fra løbeturene, jeg skriver det for jeg har selv erfaret det, men det tog lang tid men det kom.

    Du skal bare fortsætte det gode løbearbejde, god tur derude. :-)

    Hilsen Søren